Om Howard

30 år i kjøkkentjenesten

God smak har med maten vi spiser å gjøre, og med rammen rundt. Da Tom Howard startet Howard Kjøkkenskriveri i Oslo (1985) var dette en helt ny type butikk i Norge.

Etableringen tok utgangspunkt i en bevisst holdning til tingene vi omgir oss med. Denne holdningen bygger på troen på at gjenstander er mer enn bare funksjon. Gjenstandenes materialer, form og kvalitet påvirker oss.

Les mer om Tom Howard i denne artiklen fra NORD Magasin Artikkel NORD Magasin HOWARD.

Vår lekne og kvalitetsbevisste design ble raskt en suksess. Howard har et helhetlig konsept med det du trenger til inspirert borddekking, et kresent utvalg kjøkkenutstyr og elektriske apparater.

Etter hvert som Howard mer og mer tok rollen som leverandør til kjeder og butikker over hele landet ble det skapt nye suksesshistorier.

Alessi. Riedel. KitchenAid. Dualit. Chilewich. Ritzenhoff. Howard har det beste utvalget.

Howard har plassert design og funksjonalitet på kjøkkenbenken i 30 år. Vi tar vår del av æren for at det norske kjøkken har gjennomgått en revolusjon når det gjelder god smak.

Vi tror at produkter med god funksjon, fremragende design og kvalitet hever gleden ved mat, vin og borddekning.

Nous savons que le sexe est sérieux. Mais il ne vaut toujours pas la peine de le traiter trop au sérieux. Parfois, vous pouvez jouer avec votre jeu préféré. Même l’homme le plus solide ne voudra penser à se souvenir de https://francepharmacie24.com/kamagra-100mg-acheter-online-en-france/ Surtout dans la nouvelle version érotique.