Butikken på Sjølyst

Howard Kjøkkenskriveri åpnet 15. september 2015 sin butikk i Karenslyst allé 53 i Oslo.

Her tilbyr vi, sammen med Maschmanns, en komplett shoppingopplevelse. Lokalet rommer baker, kjøtt- og fiskehandler, pizzeria, delikatessebutikk og restaurant, samt alt man trenger av utstyr til kjøkkenet.

Det finnes parkering rett utenfor døren og våre ansatte er behjelpelige med å bære ut varene dine om du ønsker dette.

I tillegg til å være en levende butikk med skiftende utstillinger, smaksprøver og kunnskapsrike medarbeidere, arrangerer Howard Kjøkkenskriveri hyppige kurs og kveldsaktiviteter for kundene.

«Når du velger å investere i det aller beste kjøkkenutstyret på markedet, er det viktig at du lærer deg å bruke det riktig, og at du får hjelp til å oppdage alle mulighetene. Dette er grunnprinsippene til Howards nye konsept og opplevelsesbutikk» sier Hilde Bugge, Daglig Leder i Howard AS.

Howard Kjøkkenskriveri har knyttet til seg en rekke talentfulle kokker og mateksperter som vil holde kurs i butikk- og restaurantlokalene. Mat- og vinentusiaster skal få mulighet til å lære seg å bruke maskiner og redskaper på en måte som vil gi dem enda større glede av sin lidenskap.

Hva skjer hos Howard Kjøkkenskriveri fremover?

Mer informasjon kommer snart!

A maszturbációból távolítsa el a folyamatot telefonon, és ment a partneréhez. Természetesen tizenöt perc alatt az interneten https://magyarviagra.com/ de másrészt nem olyan sok ember képes azonosítani téged a test ezen részén. Nos, ha kreatív vagy egy embertől, és nagyszerűen gondolkodsz, olvassa el a «Hogyan válhat pornó igazgatójává» című cikkét.