Howard har det største og bredeste utvalget ar Riedel på markedet. Hos oss finner du alt du behøver for å dekke bordet med perfekte glass til enhver vin du måtte ha lyst på.

Men hvor viktig er egentlig glasset for at vinen skal smake godt?

Den vanligste feilen folk gjør når de skal kjøpe nye vinglass er at de kun tenker på glassets utseende og pris, sier Georg Riedel med 10 generasjoner vinglasseksperter i ryggen. – Dette er ofte villedende. At glasset ser fint ut betyr ikke nødvendigvis at glasset er bra, sier han i en kommentar.

Georg Riedel

Georg Riedel

 

Velg riktige glass!
Hvilket glass du bør velge, kommer i første omgang an på hvor ivrig vindrikker du er. Åpner du en 85-kroners flaske fra ”Chateau Brutal” en gang i blant, eller er du en seriøs vinkjenner som har en kjeller full av edle dråper som du nyter med lukkede øyne og vibrerende nesebor?

 

– Selv om det finnes gode allroundglass, er det aller beste å ha ett glass til hvitvin og ett til rødvin. Det som er viktig er at glasset lukker seg noe mot åpningen, slik at vinens aroma blir fanget inn – men ikke for mye, her vil du få hjelp i butikken til Howard, anbefaler Riedel.

Estetiske glass – stilistiske glass som er nærmest firkantet i formen når du ser dem fra siden, eller der glassets sider går utover, som et cocktail eller martiniglass, kan derimot ødelegge selv de mest ukompliserte viner.

– Det trenger ikke være så vanskelig å finne vinglass. Men har du mulighet, anbefaler jeg at du prøver å drikke en vin du liker fra et glass, før du går ut og kjøper mengder, sier Riedel.Vinum_group_6416

 Verktøy for sansene
– Tenk på glasset som et verktøy. Et verktøy som hjelper deg til å få mest mulig ut av vinen, og å lære mer om den, sier Riedel.

Ikke magisk
Det er imidlertid grenser for vinglass kan gjøre for vinen din. – Det er ikke snakk om magi. Drikker du av feil glass, kan du ødelegge smaksopplevelsen. Men et glass kan aldri gjøre vinen bedre enn den er, sier Riedel til slutt.

Har du spørsmål om riktige glass? Send en mail til butikken.sjolyst@howard.no

Valójában a kérdés megválaszolása: «Érdemes -e barátkozni az elsővel?» Vigyázzon a motivációjára. Legalábbis, pontosan ebben a következtetésen, Dr. gyógyszertár online megérkezett a vizsgálat során. Vagyis ha az anyag előnye vezet, vagy valami jelentéktelen szexet keres – kérlek, barátok az elsővel, mint te (és ő).