Lotus_grill_tekst

Kanskje den perfekte grillen for verandaen, båten eller på camping da den er så å si røykfri. Den varmes opp meget raskt, men blir ikke varm utenpå!

Ild og varme uten røyk!
Lotus er utformet slik at fettet fra maten ikke drypper på brikettene. På denne måten slipper du røyk og stekeos med helseskadelige stoffer.

Raskt og enkelt!
Det innebygde ventilasjonssystemet drevet av batterier gjør grillen klar etter bare 3-4 minutter. Varmen kan lett reguleres. Risten og den praktiske indre bollen kan selvsagt vaskes i oppvaskmaskin!

Sikker og miljøvennlig!
Kullet er plassert i en lukket beholder, risten låses på toppen. Lotus er konstruert med dobbelt vegg, slik at den aldri blir virkelig varm på utsiden. Grillen er dessuten laget av 100% resirkulerbare materialer, stål og plast.

Lotus Grill kommer i en praktisk bæreveske, noe som gjør det lettere å ta den med seg. Grillen finnes i en rekke farger og kommer i 2 størrelser.  Prisen for den minste er kr 2.199.-  og kr 2.999,- for den største. Velkommen til vår butikk i Karenslyst Allé 53 her finner du grillen som passer best for deg!

Prøv noe annet, nytt, uvanlig. For eksempel kan du ha sex i en klassisk posisjon, men i korridoren eller om natten på cialis pris (bare trygt). Eller på kjøkkenet på økten, til barna våknet. Eller på badet – som du gjorde i studenten. Det viktigste er mot. Vel, og poserer selvfølgelig. Eksperiment: Ulike stillinger forskjellige steder vil sikkert gi nye sensasjoner.