Katana

Katana-symbolet på Samuraiens ære

Japan er landet for lange tradisjoner. Her finner vi håndverk der hundrevis av år med akkumulert kunnskap og erfaring går i arv fra mester til lærling i en uavbrutt rekke. Japanske kokkekniver er et resultat av teknikker som opprinnelig ble utviklet for å lage katana (Det lange samuraisverdet) for over 1000 år siden.

Skiftet fra sverdmaking til knivproduksjon begynt for alvor da USA okkuperte Japan etter andre verdenskrig. General MacArthur forbød produksjon av katanaer. Miyabi 1Forbudet tvang et stort antall dyktige sverdmakere til å flytte sine ferdigheter inn på kjøkkenet, for å si det slik. De begynte å produsere vakre og sinnsykt skarpe kokkekniver som er verdsatt over hele verden. Selv om det i dag er lov å produsere katana-sverd, er det likevel i hjertet av kjøkkenet vi finner arven og den uforlignelige skarpheten i katana-sverdene,1200 år etter at de ble utviklet.

 

Miyabi (雅) er en av de tradisjonelle japanske estetiske idealene. På moderne japansk oversettes ordet vanligvis som «eleganse», «foredling», eller «høvelig» og noen ganger refererer det til en «hjerteknuser».

 

MIYABI, når skarphet blir vakkert
Edelt, elegant og raffinert er synonymt med merkevaren MIYABI. Utviklet i fellesskap av ZWILLING J.A. Miyabi2Henckels og Chef Rokusaburo Michiba. Disse knivene er eksempler på tradisjoner og håndverk, nedarvet fra japanske sverdmakere, kombinert med grundigheten i tysk ingeniørkunst.

Miyabi står i dag for autentiske japanske knivblader, produsert i et usedvanlig hardt stål med en fantastisk skarphet. Knivene har samtidig et enestående komfortabelt skjefte, og en design som fascinerer fra det første snittet.

Er det her at alle temaene farger, størrelse, alder og konfigurasjon av kvinneknopper bare er teoretiske herligheter? En spesiell type filosofi, som menn har underholdt seg i mangel av reelle forslag og tlf? For så snart saken gjelder kosttilskudd for et intimt konkurransefortrinn, cialis apotek er alle kvinner de samme.